Pohjois-Amerikassa suomalaishyökkääjä Eeli Tolvaselta odotetaan todella paljon tulevaisuuden osalta.

Esimerkiksi mediajätti ESPN nosti hänet suurimmaksi suomalaiseksi NHL-lupaukseksi, sillä hän jätti 100 parhaan lupauksen listalla kaikki muut maanmiehensä taakseen huolimatta siitä, että hänet varattiin NHL:n varaustilaisuudessa kuudentena suomalaisnimenä.

Voisikin kuvitella, että Tolvasen numerolla 30 huutaneessa Nashville Predatorsissa hykerreltiin iloisena lupauksensa harjoituskauden jälkeen, sillä hän oli kesän aikana Helsingin Jokerien paidassa enemmän kuin vakuuttava.

Itse asiassa tämän illan jälkeen Tennesseessä saatetaan paukutella jo shampanjapullon korkkeja ilmaan, sillä Jokerit avasi tänään KHL-kautensa Dinamo Minskin vieraana ja kiskaisi taululle tylyt 6-1-voittolukemat. Sinällään nyt Jokerien voitto tuskin Predators-organisaatio koskettaa, mutta Tolvanen sitäkin enemmän – häm painoi KHL-debyyttiinsä huikeat tehot 3+1.

Tolvanen oli syöttämässä ajassa 04:06 ylivoimalla syntynyttä Jokerien avausosumaa. Toisessa erässä kotijoukkue Minsk nousi ottelussa maalin päähän, mutta kolmannessa erässä nähtiin todellinen Tolvanen-show, kun hän tinttasi joukkueensa 3-1-, 5-1- ja 6-1-osumat.