Anaheim Ducks on allekirjoittanut yksivuotisen pelaajasopimuksen puolustaja Francois Beaucheminin kanssa.

Kyseessä on kolmas erillinen kerta, kun Beauchemin allekirjoittaa sopimuksen kalifornialaisseuran kanssa. Sopimuksen arvo on miljoona dollaria ja bonukset voivat nostaa hänen vuosipalkkansa 1,5 miljoonaan dollariin.

Beauchemin liittyi ensimmäisen kerran kalifornialaisjoukkueeseen kesken kauden 2005-06 ja hänen ensimmäinen pysäkkinsä Anaheimissa oli kolmen ja puolen kauden mittainen. Tämän jälkeen hän pelasi kaksi ja puoli kautta Toronto Maple Leafsissa, kunnes siirtyi jälleen kerran kesken kauden (2010-11) ankkapaitaan.

Viimeiset kaksi kautta 37-vuotias kanadalainen vietti Colorado Avalanchen takalinjoilla, mutta hän ei saanut denveriläisseuralta jatkosopimustarjousta ja niinpä hän päätyi vapaille pelaajamarkkinoille.

Lopulta tuttu seura otti yhteyttä ja kolmas stintti Anaheimissa käynnistyy, kun syksyn harjoitusleirit alkavat.

Beauchemin on pelannut NHL:ssä hulppeat 836 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 73+198=271. Pudotuspeliotteluita hänellä on vyöllään 97 kappaletta, pistein 10+29=39.

Kokenut Beauchemin on Stanley Cup -voittaja vuodelta 2007, ja nimenomaan Ducks-paidasta, joten seuraan liittyy erittäin pidetty paluumuuttaja sekä fanien keskuudessa että koko organisaation näkökulmasta.

Beaucheminille on satavarmasti käyttöä Ducksin rosterissa, sillä joukkue menetti nuoren Shea Theodoren laajennusdraftissa Vegasiin, Sami Vatanen on olkapääleikkauksen vuoksi sivussa jopa puoli kautta ja myös Hampus Lindholmin paluu olkapääleikkauksen jäljiltä tullee venymään lähemmäksi loppuvuotta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.