Toronto Maple Leafs onnistui vihdoin nousemaan takaisin varteenotettavien haastajien joukkoon viime kaudella, vaikkakaan seuran nuorelta kokoonpanolta ei odotettu ihmeitä vielä ennen viime sesongin alkua.

Joka tapauksessa muun muassa Auston Matthews, Mitch Marner sekä William Nylander auttoivat omilla panoksillaan Maple Leafsin takaisin pudotuspelijoukkueeksi.

Kesän aikana ontariolaisseura on vahvistanut rivejään muun muassa puolustaja Ron Hainseyllä, joka teki Maple Leafsin kanssa kaksivuotisen ja 6 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

Siinä missä Hainsey tuo Maple Leafsiin lisää kokemusta ja voittamisen kulttuuria, oli hankinnalla myös eräs puhtaasti pelillinen syy.

Nimittäin päävalmentajana toimiva Mike Babcock on nyt paljastanut, että hän haluaa istuttaa tuoreen vaahteranlehden edustajan nuoren, lupaavan ja jo NHL-tason tähtistatuksen omaavan Morgan Riellyn viereen.

– Me uskomme, että Rielly on todella, todella hyvä pelaaja. Me haluamme hänen kuuluvan liigan ylemmälle tasolle, joten tarvitsemme hänelle pätevän parin, Babcock kertoi NHL.com:n Dave McCarthylle.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.