Florida Panthers on saanut nauttia viimeiset reilut kaksi kautta tshekkilegenda Jaromir Jagrin osaamisesta, sillä veteraani muodosti yhdessä Aleksander Barkovin ja Jonathan Huberdeaun kanssa Panthersin vaarallisimman ketjun.

Ensi kaudella Floridassa puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, sillä seura on pyrkinyt nuorentamaan kokoonpanoaan rajulla kädellä. Sen vuoksi se ei tarjonnut Jagrille enää jatkosopimusta ja osti esimerkiksi Jussi Jokisen ulos sopimuksestaan.

Nyt NY Postin kiekkotoimittaja on kuitenkin paljastanut lähteisiinsä nojaten, että Panthers olisi ollut valmis tarjoamaan Jagrille jatkoa jo kesäkuun aikana.

– Meillä on hyvän lähteen kautta tieto, että Jagrille on kerrottu seuran johdon toimesta, että hänelle tullaan tarjoamaan jatkosopimusta laajennusvarauksen jälkeen, mutta tämä lupaus ei pitänyt, Brooks kirjoitti NY Postissa.

Brooks epäili myös tietävänsä syyn siihen, miksi Jagrista tuli lopulta vapaa agentti. Panthers nimittäin nimitti kesän aikana uudeksi päävalmentajakseen Bob Boughnerin, minkä uskotaan olevan syy siihen, että Jagr ei lopulta saanut jatkosopimustarjousta.

– Tämä johtuu kenties siitä, että seura palkkasi päävalmentajakseen Bob Boughnerin, joten seuran suunnitelmat muuttuivat.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.