Pittsburgh Penguinsin tähtipakki Kris Letang joutui viime huhtikuussa hankalaan niskaoperaatioon, mikä piti seuran ykköspuolustajan kokonaisuudessaan ulkona kevään tosipeleistä.

Hän pelasi myös runkosarjassa ainoastaan 41 ottelua, joissa kanadalainen saalisti tililleen viisi maalia ja yhteensä 34 tehopistettä. Kausi oli siis Letangin kannalta kokonaisuudessaan hankala.

Ja kuten arvata saattaa, kun pelaajan niska operoidaan, on edessä pitkä kuntoutus. Letang ei ollut asiassa poikkeus, sillä hänen oletettu kuntoutuksensa tuli alunperin kestämään 4-5 kuukautta. Kanadalaispuolustaja kertoikin nyt iloisia uutisia, sillä hänen parantumisensa on täysin aikataulussa.

– Se on mennyt todella hyvin. Luonnollisesti otti paljon aikaa kuntouttaa niskaa, tehdä se vahvemmaksi ja olla varma siitä, että se on kokonaan parantunut, Letang kertoi NHL Networkin mukaan.

Letang kertoi myös seuran ja sen fanien kannalta loistavia uutisia, sillä hänen mukaansa hän on täydessä kunnossa joukkueen syksyn harjoitusleirin alkuun mennessä. Kun Penguins aloittaa harjoitusleirinsä, on Letangin operaatiosta kulunut noin viisi kuukautta.

– Kuntoutus on kuitenkin mennyt hyvin ja olemme sen suhteen oikealla polulla, että harjoitusleiriin mennessä se on täysin terve.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.