Nyrkkisankari Chris Neilin kaltaiset kaverit ovat NHL:ssä kuoleva luonnonvara, sillä kyseessä on ennenkaikkea tappelu- ja agitaattori-taidoistaan tunnettu hyökkääjä.

38-vuotias laituri ei saanut kuitenkaan enää kesällä Ottawa Senatorsilta jatkosopimustarjousta, joten hän on pakotettu etsimään itselleen uusi seura. Neil on edustanut tähän mennessä NHL-tasolla ainoastaan Senatorsia.

Hän on pelannut maailman parhaassa kiekkoliigassa 1 026 runkosarjaottelua, tehden niissä tehot 112+138. Kaiken lisäksi hänen tililleen on kertynyt 2 522 rangaistusminuuttia.

Kanadalaishyökkääjä pelasi viime kaudella 53 runkosarjaottelua, joissa hän saalisti tililleen ainoastaan yhden maalin ja yhteensä neljä tehopistettä. On siis selvää, että hänen pelilliset avunsa ovat ehtyneet käytännössä täysin, mutta tästäkin huolimatta miestä kohtaan on hänen omien sanojensa mukaan paljon kiinnostusta.

– Tarjoukset, joita olen saanut, eivät ole olleet kaksisuuntaisia tai try out -tarjouksia. Kaikki niistä ovat olleet yksisuuntaisia sopimustarjouksia. Minulle se on myös jotakin sellaista, mitä etsin, Neil kertoi Ottawa Sunin mukaan.

– Kaikki roikkuu nyt hiukan ilmassa, mutta minua kohtaan on ehdottomasti kiinnostusta. On myös olemassa joitakin seuroja, joita suosin muita enemmän.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.