Bruins teki sentterinsä kanssa vain vuoden jatkosopimuksen – ”Aion kääntää tämän positiiviseksi asiaksi”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins ja hyökkääjä Ryan Spooner pääsivät sopuun juuri ennen välimieskäsittelyä, joka Spoonerilla piti olla eilen Torontossa. 25-vuotias keskushyökkääjä kirjoitti nimensä vuoden mittaiseen jatkopahviin, joka on arvoltaan 2,825 miljoonaa dollaria.

Kanadalaishyökkääjä oli lopulta todella helpottunut, että hänen ei tarvinnut mennä välimieskäsittelijän kuultavaksi. Kuten monet muut pelaajat ovat aiemmin tokaisseet, ei välimieskäsittely ole kenenkään kannalta mukava ratkaisu.

– En usko, että yksikään pelaaja haluaa kokea sitä, sillä se ei ole mukava tilanne. Luulen, että myös seurat ovat tätä mieltä, minkä myötä pääsimmekin lopulta jatkosta sopuun, Spooner kertoi NHL.com:lle.

Spooner teki toissa kauden 80 ottelussa 13 maalia ja yhteensä 49 tehopistettä, joten vuosi meni hänen osaltaan loistavasti. Viime sesongilla hänen tehonsa kuitenkin ehtyivät, sillä 78 runkosarjakamppailussa syntyi pisteet 11+28.

Varmasti osittain tästä johtuen Bruins halusi tehdä hyökkääjänsä kanssa vain vuoden mittaisen jatkon. Spooner pyrkii kuitenkin kääntämään tämän voimavaraksi ja hän haluaa todistaa olevansa parempi pelaaja.

– Minä aion kääntää tämän vuoden sopimuksen positiiviseksi asiaksi ja otan itselleni tavoitteeksi, että pelaan hyvän kauden ja todistan olevani sellainen pelaaja, mitä joukkue haluaa.

– Toisaalta se kertoi myös siitä, että he haluavat nähdä minua vielä enemmän parempana pelaajana. Me olemme keskustelleet paljon ja he ovat kertoneet, että on asioita, joita teen loistavasti sekä joilla autan joukkuetta. On kuitenkin paljon asioita, joita voin tuoda pöydälle ja aloittaa niiden työstämisen.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!