St. Louis Blues pääsi äskettäin elintärkeään sopimukseen puolustaja Colton Paraykon kanssa, joka teki seuraan viisivuotisen jatkopahvin, arvoltaan 26,5 miljoonaa dollaria.

Tämä tarkoittaa sitä, että Parayko tienaa seuraavan viiden vuoden ajan kaudesta keskiarvolta 5,5 miljoonaa dollaria. Se on nykyisiä pakkimarkkinoita mukaillen edullinen sopimus, sillä Parayko voidaan jo nyt kutsua huoletta tähtipuolustajaksi.

– Me luulemme, että hän on vasta raapaissut pintaa, mikä hänestä on mahdollista kasvaa tälle liigalle. Hänellä on kaksi vuotta sopimusta jäljellä ja hän ymmärtää sitoutumisen tärkeyden, hän ymmärtää miten liiga pyörii ja hän ymmärtää pelaajia, seuran GM:nä toimiva Doug Armstrong kertoi NHL.com:n mukaan.

St. Louisissa ollaan syystäkin tyytyväisiä pitkään jatkoon, sillä Paraykosta on kasvanut pelkästään jo kahden vuoden sisällä seuralle äärimmäisen tärkeä pelaaja. Lisäksi Blues menetti viime kauden aikana avainpuolustaja Kevin Shattenkirkin toisaalle, joten se tarvitsee nyt myös Paraykon osaamista.

Puolustaja on pelannut NHL-kaukaloissa tähän mennessä 160 runkosarjaottelua, joissa hänen tehonsa ovat 13+55.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.