Puolustajien osalta tänään alkavat NHL:n vapaa markkinat ovat kohtalaisen heikkotasoiset. Tällä tarkoitan sitä, että markkinoilta ei löydy tällä kertaa kovinkaan montaa tähtistatuksella pelaavaa oman pään luutijaa.

Toki joukossa on muun muassa Kevin Shattenkirk, mutta siihen sitten oikeastaan jääkin. Toki muitakin kovia nimiä löytyy, mutta Shattenkirk on aidosti oikea tähtipuolustaja.

Mutta tämähän pakeille vain kelpaa, sillä nyt on aika lyödä rahoiksi. Mitä ilmeisimmin näin aikoo tehdä ainakin Washington Capitalsin Karl Alzner, jonka palkkatoiveet ovat TSN:n Darren Dregerin mukaan todella korkealla.

Vaikka Alznerin palkkatoiveet ovatkin korkealla, on häntä kohtaan olemassa Dregerin mukaan suurta kiinnostusta.

– Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että hän etsii kuusivuotista sopimusta ja jopa 5 miljoonaa dollaria kaudesta. Useat joukkueet ovat osoittaneet kiinnostuksensa, Dreger kertoi TSN:n mukaan.

Alzner on toki erinomainen puolustaja, mutta heikkojen markkinoiden vuoksi hänen hintapyyntönsä on vedetty yläkanttiin. Mies on pelannut urallaan 591 NHL:n runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 19 maalia ja yhteensä 117 tehopistettä.

Viime kaudella mies pelasi täydet 82 runkosarjaottelua, joissa hänen lavastaan syntyi tehot 3+10. Hänen keskiarvollinen peliaikansa, 19:47 minuuttia, oli Capitalsin neljänneksi paras.

Keskiarvolta 15 sekuntia viime kaudella vähemmän pelannut, mutta 20 tehopistettä enemmän iskenyt Dmitry Orlov solmi eilen Capitalsin kanssa kuuden vuoden jatkosopimuksen, jonka myötä hän kiskoo seuralta keskiarvolta 5,1 miljoonan dollarin palkkaa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.