Kesän vapaat markkinat saattavat muuttaa NHL:n voimasuhteita ainakin sen suhteen, että pitkään samaa seuraa edustaneet veteraanit tulevat päätymään jonnekin toisaalle.

Vapailta markkinoilta löytyy nimittäin esimerkiksi Joe Thorntonin sekä Patrick Marleaun kaltaisia nimiä, mutta mahtuupa joukkoon myös Pittsburgh Penguinsin Chris Kunitzin nimi.

Kunitz onkin jäänyt huhupuheissa vähemmälle huomiolle, mutta tällä hetkellä vaikuttaa todella siltä, että Kunitz tulee päätymään kesän aikana jonnekin toisaalle, kuin Penguinsin riveihin.

Näin ainakin uskoo miehen agentti Ben Hankinson, joka kertoi asiasta Pittsburgh Post-Gazettessa.

– Minä en tiedä minne hän tulee päätymään. Chris on saanut paljon mielenkiintoa monilta joukkueilta. Kuka tietää mistä tämä kaikki kiinnostus tulee lopulta tulemaan, kun markkinat aukeavat, mutta tällä hetkellä sitä on paljon, Hankinson kertoi.

Kunitz toimi viime kevään suuressa roolissa, kun Penguins valtasi itselleen toisen perättäisen Stanley Cupin mestaruuden. 37-vuotias laituri iski pelaamissaan 20 ottelussa tehot 2+9, mukaan lukien elintärkeän ja ratkaisevan maalin Ottawa Senatorsin verkkoon Itäisen konferenssin finaaleissa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.