Kun Carolina Hurricanes päätti hankkia vaihtokaupan myötä Scott Darlingin riveihinsä, tarkoitti se samalla sitä, että Hurricanesilla on uusi ykkösmaalivahti.

Tämä taasen meinasi Cam Wardin ja Eddie Läckin kannalta huonoa, sillä Ward tulisi tippumaan kakkosvahdiksi, kun taasen Läck jäisi kokonaan ilman pelipaikkaa.

No, onneksi Carolinassa luettiin peliä, sillä nyt Läck on kaupattu seuraan, jossa on tarvetta kakkosvahdille; Calgary Flamesiin. Kanadalaisseura on laittanut maalivahtikuvionsa nyt täysin uusiksi, sillä se hankki aiemmin kesällä riveihinsä Mike Smithin.

Läck on pelannut NHL-kaukaloissa nyt neljän kauden ajan, edustaen Hurricanesin lisäksi myös Vancouver Canucksia. Runkosarjaotteluita hänelle on kertynyt 136 kappaletta, joissa hänen tilastonsa ovat 91,1/2.56.

Läckin lisäksi liekkipaitoihin liittyi puolustajalupaus Ryan Murphy, joka varattiin kesän 2011 draftin 12. pelaajan. Ura ei kuitenkaan vielä toistaiseksi ole edennyt siihen pisteeseen saakka, että hänen potentiaalinsa olisi käynyt toteen.

Läckistä ja Murphysta Flames pulitti lopulta puolustajalupaus Keegan Kanzigin sekä vuoden 2019 kuudennen kierroksen varausvuoron.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.