Rasmus Ristolainen NHL Suomelle Stanley Cup -finaaleista – ”Hankala pitää maaleitta edes yhden ottelun ajan”

© Kuva: Getty Images

Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen mielestä NHL:n tämän kauden mestaruus meni oikeaan osoitteeseen. Ristolainen tietää kokemuksesta, miten hankala vastustaja Pittsburgh Penguins on.

– Heidän hyökkäyskalustonsa on todella laaja ja kova. Heitä on erittäin hankala pitää maaleitta edes yhden ottelun ajan. Kun playoffseissa pelataan paras seitsemästä, heidän hyökkäystään on vaikea pysäyttää. Siellä on niin hyviä pelaajia, Ristolainen arvioi haastattelussamme.

– Hyökkäysvoima toi sen mestaruuden ja ansaitusti. Se meni oikeaan osoitteeseen. Tietysti heillä on myös hyvä ja organisoitu joukkuepuolustus, mutta hyökkäys on silti se isoin ase.

Valmistelut kauteen jo aloitettu

Kausi 2016-17 vasta paketoitiin finaalisarjan myötä, mutta Ristolainen on jo aloittanut valmistelut tulevaan kauteen Buffalo Sabresin kanssa.

– Minulla oli hyvä loma ja sain akut hyvin ladattua. Nyt on jo treenattu jonkin aikaa. Vielä ehtii ehkä ottaa lyhyen loman, mutta sitten kunnolla kohti kautta.

Uusia tuuliakin on tiedossa edessä olevaa kautta ajatellen.

– Meillä on uusi valmentaja ja uusi GM. Tässä jo odottaa, että pääsee kunnolla tutustumaan heihin. Ja tietysti pelaamisen alkamista, tähtipuolustaja Ristolainen päättää.

Mitä tapahtui NHL Draftissa? KAIKKI TÄÄLTÄ.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.