Kokenut kanadalaishyökkääjä Mike Fisher toimi tällä kaudella ensimmäistä kertaa Nashville Predatorsin kapteenina, eikä Stanley Cupin nostaminen jäänyt lopulta kovinkaan kauas.

Predators olisi nimittäin tarvinnut vain kaksi voittoa lisää NHL:n mestaruuteen, mutta tällä kertaa Pittsburgh Penguins oli vahvempi otteluvoitoin 4-2.

Ottelun toisessa erässä nähtiin tuomareilta yksi kohtalokas virhe, sillä se joutui hylkäämään Colton Sissonsin päivänselvän 1-0-osuman. Mies nimittäin pääsi Filip Forsbergin irtokiekkoon ja iski sen tyhjään maaliin.

Juuri ennen tätä ottelun tuomari oli kuitenkin viheltänyt pelin ennenaikaisesti poikki, joten tuomaristo oli käytännössä pakotettu hylkäämään osuma. Toki se olisi voinut käyttää tilanteessa myös maalaisjärkeä, sillä itse vihellys ei vaikuttanut tilanteen kulkuun ja maalin syntyyn millään tavalla.

Esimerkiksi Pekka Rinne kävi tilanteesta hiukan lämpöisenä, sillä hän totesi sen olleen tuomareilta ”iso virhe”. Kapteeni Fisher oli kuitenkin eri mieltä. Hän nimittäin kertoi kamppailun jälkeen, että kyseiset tilanteet ”kuuluvat urheiluun”.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.