Jääkiekon pelaajat ovat toisiaan kohtaan raadollisen kovia, mitä tulee kaukalossa kamppailuun ja nahisteluun. Onhan jääkiekko maalintekopelin lisäksi kamppailulaji, joten laji ei todellakaan ole kaikkia varten.

Silti suurella osalla pelaajista on suuri sydän, mitä tulee hyväntekeväisyyteen ynnä muuhun vastaavaan. Tästä viimeisen esimerkin antoi Nashville Predatorsin puolustaja Matt Irwin, joka auttoi kotikaupunkinsa perhettä hädässä.

Nimittäin 11-vuotiaan pojan jääkiekkovarusteet varastettiin Victorian kaupungissa Kanadassa. Pojan isä, Jason Shemilt, joutui kääntymään asiassa sosiaalisen median puoleen, sillä hän kysyi Facebookissa muilta apua, koska perheellä ei ollut hänen mukaansa varaa hankkia pojalle uusia pelivarusteita.

– Meillä ei ole enää varaa hankkia uusia kamoja. Poikamme on sydänsuruissaan siitä, kun hänen varusteensa ovat poissa, Shemilt kirjoitti Victoria Timesin mukaan.

Irwin kuuli lopulta pojan tarinasta ja päätti hankkia hänelle uuden setin varusteita.

– Hän haluaa olla kaukalossa kaveriensa kanssa. Me tiedämme kuinka kalliita jääkiekkovarusteet ovat, mutta onneksi minulla on hyviä ystäviä CCM:llä, jotka halusivat myös auttaa poikaa, Irwin kertoi TSN:n haastattelussa.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.