Philadelphia Flyers päätti väsätä nuorelle tähtipakilleen, Shayne Gostisbeherelle, kuusivuotisen jatkosopimuksen, jonka cap hit on 4,5 miljoonaa dollaria.

Gostisbehere löi itsensä tähtikartalle erinomaisen toissakauden tuloksena, kun hän teki tulokassesongillaan 64 runkosarjaotteluun 17 maalia ja todella komeat 46 tehopistettä. Tämän osalta pitkä jatkosopimus on jo täysin ansaittu.

Gostisbeheren mennyt kausi oli kuitenkin astetta hankalampi, sillä vaikka nuorukainen pelasikin Flyers-paidassa 12 ottelua enemmän, oli hänen pistesaldonsa vain 7+32. Flyersin GM:nä toimiva Ron Hextall ei ole tästä kuitenkaan lainkaan huolissaan.

– On olemassa monia oppitunteja, joita joudut käymään ammattilaisena läpi, ja ”Ghost” teki osan tästä viime kaudella. Hän tulee olemaan sen vuoksi tulevaisuudessa paljon parempi pelaaja, Hextall kertoi seuran tiedotteessa.

– Joskus on käytettävä rajua rakkautta ja Shayne sai tästä viime kaudella oman osansa. Jos kysyisit asiaa häneltä nyt, en usko, että hän kokisi sen olevan huono asia. Jokainen pelaaja joutuu pettymään jossain vaiheessa uraansa ja niistä on vain opittava.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.