Calgary Flamesin kotihalli otettiin käyttöön vuonna 1983, joten hallilla on ikää jo miehekkäät 34 vuotta.

Halli, joka kantaa nykyään nimeä Scotiabank Saddledome, on eittämättä parhaat päivänsä nähnyt murju, jonka seura haluaisikin korvata mahdollisimman piakkoin. Saddledome onkin tätä nykyä NHL:n vanhin halli, jos vahvasti uudistettua Madison Square Gardenia ei lasketa tässä mukaan.

Calgaryssä oli vireillä CalgaryNEXT-halliprojekti, joka oltiin budjetoitu noin 890 miljoonan dollarin arvoiseksi. Kyseessä on siis Flamesin projekti, jonka se esitti kaupungin hallitukselle, mutta tällä hetkellä hanke vaikuttanee menevän täysin mönkään.

Tämä onkin ajanut seuraan hankalaan pisteeseen, ja se on ottanut käyttöönsä kovat keinot. Nimittäin seuran jääkiekkotoimien puheenjohtaja Brian Burke on kertonut, että jos Flames ei saa piakkoin tahtoaan läpi uuden hallin suhteen, saattaa sillä olla edessään muutto toiseen kaupunkiin.

Asiasta kertoi CTV:n toimittaja Chris Epp Twitter-tilillään. Eppin mukaan Burke on kertonut asiasta kausikorttien haltijoille.

Chris Epp

@Chris_Epp_
Ok. Brian Burke just said the thing that the Flames said they wouldn't say. Told season ticket holder the Flames could leave w/o new rink.