Edellisen kerran NHL-kaukaloissa kaudella 2015-16 pelannut Scott Gomez ripusti hokkarinsa naulaan, pelattuaan kyseisellä sesongilla St. Louis Bluesin ja Ottawa Senatorsin riveissä yhteensä 34 runkosarjaottelua.

Mies on edustanut peliurallaan myös New Jersey Devilsiä, Florida Panthersia, San Jose Sharksia, Montreal Canadiensia sekä New York Rangersia.

Vuoden tauon jälkeen mies palaa takaisin NHL:ään, mutta tällä kertaa valmentajan roolissa. Kyseessä on Gomezin ensimmäinen pesti penkin takana.

Hänet on nimittäin nimetty New York Islandersin apuvalmentajaksi, missä hän pääsee yhdistämään voimansa Doug Weightin kanssa, jonka kanssa hän pelasi samaan aikaan Yhdysvaltojen maajoukkueessa kahteen eri otteeseen (2005 & 2006).

– Scott tuo suunnattoman määrän jääkiekkotietämystä valmennustiimiimme. Hänen hyökkäyspään osaaminen, ylivoimaan erikoistuminen sekä se miten hän hallitsi peliä luistelulla ja älyllä, ovat kaikki tärkeitä elementtejä, joita haluamme tuoda joukkueeseemme, päävalmentajan Weight kertoi seuran tiedotteessa.

– Hän pelasi liigassa viimeksi kaudella 2015-16, joten hän pystyy samaistumaan nykypäivän pelaajiin ja tuomaan jokaiselle pelaajallemme parhaan mahdollisen suoritustason.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.