Jääkiekko ja muu ammattilaisurheilu on huipputasolla äärimmäisen raadollinen paikka. Sen on saanut huomata moni pelaaja, sillä erinomaisten kausien jälkeen jossakin vaiheessa on edessä pelillinen taantuma.

Tällaisesta on kärsinyt myös entinen huippupuolustaja James Wisniewski, jonka kuusivuotinen ja 33 miljoonan dollarin sopimuksensa tulisi umpeen vasta kuluvan kauden päätteeksi. Siis nimenomaan tulisi, ellei pahvia olisi ulosostettu Carolina Hurricanesin toimesta.

Mies teki kyseisen sopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa, missä hän on pelannut viimeksi kaudella 2014-15. Tämän jälkeen hän on edustanut Hurricanesia viime kaudella yhden ottelun ajan, kunnes hän suuntasi täksi kaudeksi KHL:ssä pelaavan Admiral Vladivostokin riveihin.

Hän saapui kuitenkin kesken kauden takaisin Pohjois-Amerikkaan, AHL:ssä pelaavan Chicago Wolvesin riveihin. Kausi päättyi lopulta pudotuspelien toiselle kierrokselle Grand Rapids Griffinsiä vastaan.

Uusi osoite jo tiedossa?

Koska Wisniewski on jälleen tilanteessa, että hänellä ei ole sopimusta, on hän vapaa etsimään itselleen uuden työnantajan. Tällainen on löytymässä mahdollisesti seuraavaksi Sveitsistä, jos suomalaistoimittaja Marco Bombinoa on uskominen.

Hän nimittäin kertoo Twitter-tilillään, että Wisniewski olisi huhujen mukaan suuntaamassa seuraavaksi EHC Kloteniin.

Bombino kirjoittaa samassa twiitissä, että Vancouver Canucksissa viime kaudella 14 ottelua pelannut Drew Shore olisi Zürich Lionsin tähtäimessä.

Shoren kannalta Sveitsi ei olisi uusi kokemus, sillä hän pelasi viime kaudella myös juuri Klotenin riveissä 50 runkosarjaottelua komein tehoin, 24+24.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.