Anaheim Ducks tasoitti viime yönä tiukassa kamppailussa otteluvoitot 2-2:een, kun se kohtasi Edmonton Oilersin toistamiseen vieraskaukalossa.

Tähän mennessä ottelusarjassa ei ole nähty vielä yhtä ainutta otteluvoittoa, sillä alkuun Oilers karkasi Kaliforniassa 2-0-johtoon, mutta tämän jälkeen Ducks kiri homman tasoihin Kanadan puolella.

Viime yönä Ducks oli lopulta jatkoerän jälkeen parempi joukkue, lukemin 4-3. Tästä se saa eittämättä kiittää kapteeniaan Ryan Getzlafia, ja pudotuspelien erikoisosaajaa, Jakob Silfverbergiä.

Ei kuitenkaan ollut kaukana, etteikö Ducks olisi voittanut ottelua ilman Silfverbergin apua. Se nimittäin johti ottelua vielä noin puolitoista minuuttia ennen loppua, kunnes Oilersin Drake Caggiula pisti homman tasoihin.

Kuten jo todettu, Ducksin suurin sankari oli eittämättä Getzlaf, joka teki otteluun kaksi maalia ja yhteensä neljä tehopistettä. Hän antoi esimerkiksi Silfverbergin voittomaaliin kauniin syötön, kun jatkoerää oli pelattu noin 45 sekuntia.

Getzlafista on myös todettava, että hän sai ottelussa valtavan määrän vastuuta. Mies nimittäin ahkeroi kaukalossa jopa lähes 26 minuuttia, mikä on sanalla sanoen valtava määrä hyökkääjälle.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.