Pyyhe ei lentänyt Vancouverissa kehään – ”Tulee luomaan pohjan tämän seuran tulevaisuuteen”

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Onni ei suosinut tälläkään kertaa Vancouver Canucksia, jolla oli toiseksi parhaat mahdollisuudet päästä varaamaan tulevan kesän draftissa ensimmäisenä.

Hyvästä todennäköisyydestä huolimatta Canucks valahti arvontatilaisuudessa viidennelle sijalle, mikä ei luonnollisesti ollut millään tavalla toivottu tulos, mitä tulee esimerkiksi seuran faneihin.

Se ei kuitenkaan ole estänyt lainkaan seuraa unelmoimasta isosti. Se nimittäin halusi muistuttaa seuran faneja siitä, että jälleenrakennus on aloitettu ja tulevan kesän ykkösvaraus tulee olemaan seuralle äärimmäisen tärkeä pelaaja tulevaisuutta ajatellen.

Canucks julkaisi asian tiimoilta Twitter-tilillään videotervehdyksen, jossa puhemiehenä toimi seuran presidentti Trevor Linden.

– Hei Canucks-fanit, me saimme viidennen varausvuoron. Me tulemme varaamaan sillä loistavan pelaajan, joka tulee luomaan pohjan tämän seuran tulevaisuuteen. Me tulemme tekemään muutoinkin loistavaa työtä varaustilaisuudessa, nimittäin meillä on kuusi vuoroa 120 ensimmäisen varauksen joukossa. Kiitos tuestanne ja nähdään kesällä, Linden kertoi videotervehdyksessään.

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!