New York Rangers kohtaa tulevana yönä Montreal Canadiensin, ja ottelusta voi odottaa jälleen tasaista. Sarjan tilanne on 1-1, joten ottelun voittaja siirtyy näin ollen sarjassa johtoon.

Rangers voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen, mutta hävisi seuraavan. Sarja siirtyy nyt New Yorkiin, joten ainakaan kannatuksesta ei voiton pitäisi jäädä kiinni.

Sunnuntaiaamuna Rangersin päävalmentaja Alain Vigneault ilmoitti, että hän odottaa parempaa muun muassa Chris Kreiderilta. Runkosarjassa Kreider oli joukkueen tehokkaimpia pelaajia, sillä hän iski 75 otteluun mukavat 53 (28+25) tehopistettä.

Pudotuspeleissä 25-vuotias yhdysvaltalainen on kuitenkin vielä ilman tehopisteitä, ja hän on onnistunut laukomaan vain neljä kertaa kohti maalia.

– Chris Kreiderilla on ollut kaksi normaalia ottelua. Odotan häneltä enemmän, Vigneault totesi RDS-kanavan mukaan.

Kreider on pelannut samassa ketjussa yhdessä Mats Zuccarellon ja Derek Stepanin kanssa. Vigneault ei paljastanut mahdollisia ketjumuutoksia, joten ne saadaan selville vasta ottelun lämmittelyssä.

Kreider Canadiens-fanien hampaissa

Kreider muistetaan Canadiens-fanien keskuudessa erityisesti törmäyksestä Carey Pricen kanssa kevään 2014 konferenssifinaalien ensimmäisessä ottelussa. Price loukkaantui, Canadiens hävisi sarjan ja Rangers eteni Stanley Cupin finaaleihin.

Price sai kostonsa seuraavalla kaudella, kun hän kaatoi Kreiderin maalin takana, josta montrealilaiset selvästi pitivät.