San Jose Sharksilla ei kovinkaan kovaa kulje, sillä se on voittanut edellisestä kymmenestä ottelusta vain kaksi kamppailua.

Sharks sai kaiken lisäksi viime yönä lisää huonoja uutisia, kun veteraanihyökkääjä Joe Thornton talutettiin pukuhuoneen uumeniin todella kivuliaan näköisenä.

Hän törmäsi Vancouver Canucksia vastaan pelatussa ottelussa vastustajan pelaajaan, ja ainakin hidastuskuvista päätellen hän olisi satuttanut tilanteessa polvensa.

– Palaamme kotiin maanantaina, missä hänen kuntonsa tarkastetaan. Toivottavasti kyseessä ei ole mitään pitkäaikaista, vaikka olemmekin tällä hetkellä joukkueena itsevarmoja, päävalmentajana toimiva Peter DeBoer kertoi NHL:n verkkosivuille.

– Olemme joukkue, joka on tehty monesta osasta, joten asiat eivät ole kiinni yhdestä tai kahdesta kaverista. Jos jokin joukkue tämän kestää, se olemme me.

Thornton tunnetaan todellisena superpelaajana, sillä kaudesta 2006-07 lähtien hän on joutunut jättämään vain yhdeksän runkosarjaottelua välistä.

Sharksin riveistä sairastuvan puolella on tällä hetkellä myös Logan Couture, joten hailauman lähitulevaisuus ei vaikuta kovinkaan hyvälle.