Detroit Red Wingsin mahdollisuudet jatkaa pudotuspeliputkeaan vaikuttavat tällä kaudella minimaalisen pieneltä, minkä vuoksi seura onkin aloittanut ulosmyynnin. Viime yönä tämän kohteeksi joutui kaksi pelaaja: Brendan Smith sekä Steve Ott.

Uutisen Smithin kaupasta voit lukea tämän linkin takaa.

Red Wings hankki viime kesänä vapailta markkinoilta itselleen kokemusta juuri Ottin muodossa. Kauaa ei miehen ura Detroitissa kuitenkaan kestänyt, sillä joukkue kauppasi hänet viime yönä Montreal Canadiensiin.

Siinä missä Smithista pulitettiin ylihintaa, niin Ottin kohdalla hinta oli maltillisempi, sillä Canadiens maksoi Ottista kuudennen kierroksen varausvuoron vuodelle 2018.

Kovaotteinen alempien ketjujen työmyyrä on pelannut Red Wingsin riveissä tällä kaudella 42 ottelua, joissa hän on kerännyt tililleen kolme maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Jäähyjä miehelle on tullut 63 minuuttia.

Canadiens kauppasi viime yönä myös hyökkääjä David Desharnaisin Edmonton Oilersiin, mistä se sai vastineeksi puolustaja Brandon Davidsonin.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.