NHL:ssä nähdään nykypäivänä enää harvoin, tai ainakin selvästi aiempaa harvemmin, niin sanottuja vanhan koulukunnan tappeluita.

Tappelun idea on nimittäin lähes aina tavalla tai toisella vaikuttaa peliin ja sen kulkuun, mutta nykypäivän nyhjääminen ja pystypaini ei sytytä ketään, ei edes tappeluiden vastustajia kritisoimaan.

Nyt kuitenkin niin sanottujen kukkahattutätien kannattaa jättää tämän uutisen rullaaminen tähän kohtaan. Seuraavassa on nimittäin luvassa melkoisena kovanaamana tunnetun Steve Ottin saama selkäsauna hyvin visuaalisessa muodossa.

Brooks Orpik ei ole myöskään aivan sieltä heppoisimmasta päästä, mitä tulee nyrkkitappeluun, mutta edellä nähdyn kaltaista täysin yksipuolista näytöstä tuskin kukaan osasi odottaa, kun kaksikko lähti nyrkkihippasille. Toisin kuitenkin kävi, sillä kesken turpakäräjiensä uhonnut Ott oli täysi vastaantulija, kirjaimellisesti.

Kovinkaan moni tuskin tuli surulliseksi nähdessään juuri Ottin ottavan iskuja, sillä hänet on vuosien saatossa useampaankin otteeseen listattu yhdeksi NHL:n vihatuimmista pelaajista.

Sen kaikkein tärkeimmän ”tappelun” kaukalossa vei nimiinsä kuitenkin Red Wings, joka yllätti Itäistä konferenssia johtavan Washington Capitalsin voittolaukauksilla 3-2.