Viime kaudella Connor McDavidin kausi katkesi ikävästi, kun hän ajautui laitaa päin ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Tilanteessa osallisena ollut Brandon Manning sai välittömästi Oilers-fanien vihat niskaansa.

Joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kertaalleen, jolloin tunteet kuumenivat puolin ja toisin. McDavid kommentoi tuolloin ottelun jälkeen, että hän ei ole nähnyt koskaan yhtä luokatonta käyttäytymistä. Manning oli ottelun aikana kommentoinut McDavidin loukkaantumiseen johtanutta tilannetta.

Yön kierroksella joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa kyseisten kommenttien jälkeen. Manning oli ottelussa erityisessä tarkkailussa ja sai kokea Oilers-pelaajien vihat niskassaan heti ottelun alusta lähtien.

Ensimmäiseksi Milan Lucic keihästi Manningiä, mutta selvisi tempustaan vain kahden minuutin rangaistuksella. Patrick Maroon sen sijaan haastoi Manningin myöhemmin tappeluun, ottelun toisessa erässä.

Flyers-fanit eivät kuitenkaan jättäneet Manningia ottelussa yksin, sillä eräs Flyers-fani oli teettänyt ottelua varten Flyersin pelipaidan, jossa luki ”Collar McBroken”. Tämä viittaa McDavidin vammaan, sillä hän mursi solisluunsa juuri viime kauden ottelussa, josta kaikki tapahtuneet alkoivat.

Nähtäväksi jää, onko McDavidin ja Manningin tuliset välit vieläkään rauhoittuneet vai jatkuvatko pelaajien piikittelyt myös ensi kaudella, kun joukkueet kohtaavat seuraavan kerran.