Nashville Predators asetti useiden eri tietolähteiden siirtopyynnön jättäneen Mike Ribeiron waiver-listalle ja hankki tälle jo korvaajan.

Mikä tahansa NHL-seura voisi siis poimia Ribeiron ilmaiseksi riveihinsä waiver-listalta, mutta ainakaan toistaiseksi mitään ei ole tapahtunut.

Sen sijaan Predators laittoi välittömästi töpinäksi, sillä se tiedotti hankkineensa New Jersey Devilsistä kokeneen Vernon Fiddlerin. Tennesseeläisseura maksoi Fiddleristä, joka on pelannut myös aiemmin urallaan petopaidassa, neljännen kierroksen varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen.

Fiddler, joka edusti edelliset viisi kautta läntisessä konferenssissa pelaavaa Dallas Starsia, jäi teksasilaisseurassa kesällä ilman jatkosopimusta ja solmi sen myötä yksivuotisen ja 1,25 miljoonan dollarin sopimuksen Devilsin kanssa.

36-vuotias konkari, joka viihtyy sekä keskellä että laidassa, pelasi lopulta pirupaidoissa 39 ottelua, joissa hänelle kirjattiin tehot 1+2, 29 jäähyminuuttia ja tehotilasto -11.

Kokonaisuudessaan Fiddler on pelannut NHL-urallaan huimat 857 runkosarjaottelua, edustaen Predatorsin, Starsin ja Devilsin lisäksi Arizona Coyotesia. Tehopisteitä hänellä on kasassa 260 kappaletta (103+157).

Pudotuspelikokemusta kokeneella kanadalaisella on puolestaan 42 ottelun edestä ja niissä hän on kerännyt kasaan tehopisteet 4+7.

Fiddler ottanee Predators-miehistöstä nelossentterin roolin Ryan Johansenin, Mike Fisherin ja Calle Järnkrokin takana.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.