Tiukassa taistossa pudotuspelipaikoista oleva Nashville Predators lienee pakotettu toimimaan ennen maaliskuun 1. päivää ja pelaajasiirtojen takarajaa.

Montrealilainen freelance-toimittaja Norman Marshall nimittäin tietää kertoa, että kokenut Mike Ribeiro on pyytänyt seurasiirtoa muualle ennen takarajaa. Marshall kertoi asiasta Twitter-tilillään.

Stormin Norman

@Stormin1Norman
Former #Habs Mike Ribeiro asked for a trade yesterday #NHL

Moni suhtautui Normanin twiittiin alun perin varauksella, sillä monikaan ei ollut kuullut hänestä aiemmin.

Tilanne kuitenkin muuttui monien silmissä hetkeä myöhemmin The Tennesseanin toimittajana työskentelevä Adam Vingan oli kysynyt asiasta Predators-päävalmentaja Peter Laviolettelta.

– Mike on joukkueemme jäsen, kuuluivat Lavioletten sanat.

Jokainen vähääkään NHL:ää ja urheilumaailmaa seuraava osaa päätellä Lavioletten kommentista, että huhussa todella on perää. Sen todenperäisyyttä vahvistaa myös se, että Ribeiro on joutunut Nashvillessä koirankoppiin, sillä Laviolette ei ole löytänyt kokeneelle sentterille käyttöä laisinkaan kahdessa viime ottelussa, vaan Ribeiro on viettänyt ne katsomossa.

Täysin toinen juttu on taas se, että löytyykö 36-vuotiaalla kanadalaiselle ottajaa. Häntä vastaan puhuu nimittäin useampikin seikka:

  • Ikä
  • Palkka (3,5 miljoonaa dollaria), joskin sopimus päättyy tähän kauteen
  • Pistetahti (46 tehopisteen vauhdissa – alin sitten kauden 2002-03)
  • Rikoshistoria ja henkilökohtaiset vaikeudet (soviteltu seksuaalirikos ja lähtö ovet paukkuen Arizona Coyotesista)

Toisaalta taas Ribeiron kokemukselle saattaa löytyä käyttöä ja jokin seura, joka tarvitsee sentteriä, mutta jää ilman ykköskorin kavereita, saattaisi ollakin valmis hankkimaan Ribeiron.

EDIT [03.02.2017, 20:02]: Predators ilmoitti asettaneensa Ribeiron waiver-listalle, josta mikä tahansa seura voi poimia hänet ilmaiseksi. Otsikkoa muutettu kyseisen tiedon myötä.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.