Ilya Bryzgalov, joka tunnetaan myös lempinimellä Mr. Universe, häiriköi The Players’ Tribunen puolesta NHL:n tähdistöviikonlopussa mukana olleita pelaajia, maskotteja ja kaikkea siltä väliltä.

Bryzgalovin videoseikkailuille oli kehitetty myös nimi ”Ilya Heads to Hollywood”.

Hänen tehtävänään oli haastatella esimerkiksi All Star -tapahtumaan valittuja NHL-pelaajia ja hän teki työtä käskettyä.

Matemaattinen pulma ykkösprioriteetti

Kaikkein tärkein kysymys Bryzgaloville vaikutti olevan matematiikkaan liittyvä pulma, joka kuului seuraavasti: paljonko on 2+2×2?

Hänen haastattelemistaan pelaajista molemmat venäläiset, Alexander Ovechkin ja Sergei Bobrovsky, vastasivat kysymykseen oikein.

Sen sijaan jokainen pohjoisamerikkalaispelaaja oli väärässä, sillä Cam Fowler, Ryan Kesler, Wayne Simmonds ja Ryan Suter sanoivat kaikki vastaukseksi kahdeksan.

Bryzgalov jutteli Suterin kanssa myös muun muassa lempipresidenteistä, Ovechkinin kanssa tartuttiin kiinni Hollywood-elokuviin ja Simmondsilta hän joutui puolestaan odottelemaan haastatteluvuoroa loputtomiin.

Lopulta ex-venäläisvahti kommentoi videon lopulla, miten hän pelasti koko tähdistöviikonlopun ja kertoi kaikille tuottajille, että hän jää odottamaan sopimustarjouksia tietylle käytävälle.

Koostevideo Bryzgalovin seikkailuista:

Kaikki Bryzgalovin seikkailut viikonloppuna Los Angelesissa ovat nähtävissä täältä.