NHL:n All Star -tapahtuma on eittämättä mielipiteet jakava turnaus. Osa on sitä mieltä, ettei kauden katkaiseva höntsätapahtuma kuulu liigaan, mutta osa taas pitää sen tuomasta viihdearvosta.

Olitpa sitten tapahtumasta mitä mieltä tahansa, niin ainakin yksi on varmaa; se tulee antamaan jälleen kerran kuvan siitä, kuka on NHL:n paras tietyssäkin asiassa. Toki mukana eivät ole kaikki pelaajat, mutta kuva muodostuu ainakin tietyllä tapaa.

Suurimmat mielenkiinnon kohteet kohdistuvat yleensä siihen, kenellä on kovin laukaus ja kuka on nopein luistelija. Etenkin jälkimmäisenä mainittuun löytyy tänä vuonna ylimääräistä mielenkiintoa, sillä Detroit Red Wingsin Dylan Larkin iski viime vuonna luistelukilvan ennätykset uusiksi.

On totta, että NHL:ssä pelaajat ovat jatkuvasti yhä nopeampia, mutta tuleeko se näkymään tämän vuoden luistelukilpailussa? Nimittäin viime vuonna loukkaantumisen vuoksi tapahtuman väliin jättänyt Connor McDavid saattaa hyvinkin rikkoa viime vuonna tehdyn ennätyksen.

Larkin luisteli viime vuonna kentän ympäri aikaan 13,17 sekuntia, kun taasen 19 vuotta vanha, Mike Gartnerin tekemä, edellinen ennätys oli 13,38 sekuntia.

McDavidin lisäksi ennätystä voivat haastaa muun muassa Colorado Avalanchen hyökkääjä Nathan MacKinnon sekä jopa Ottawa Senatorsin puolustaja Erik Karlsson.