NHL:n tavoin myös sen farmisarja AHL järjestää vuosittaisen ulkoilmaottelunsa. Tällä kertaa taivasalla toisistaan mittaa ottivat Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin farmiseurat, Bakersfield Condors sekä Ontario Reign.

Ideana ulkoilmaottelut ovat loistavia (kunhan niiden määrä pidetään järkevänä), mutta tällä kertaa ongelmilta ei vältytty. NHL:n ulkoilmaotteluissa on nähty ennestään auringonpaistetta ja sankkaa lumisadetta, mutta tämä oli jo jotakin muuta.

Toki St. Louis Bluesin ja Chicago Blackhawksin välisessä Winter Classicissa tuli vettä, mutta uskokaa pois; se ei ollut mitään tähän verrattuna.

Kalifornian Bakersfieldissä järjestetyssä ottelussa tuli niin ikään vettä. Paljon vettä. Erään katsojan ottamassa videossa nimittäin näkyy, kuinka jää suorastaan lainehtii vedestä.

Tästäkin huolimatta ottelu vietiin loppuun saakka, ja nähtiinpä siinä myös jatkoaika. Se tosin ehti kestää vain 46 sekuntia, ja näin Condors vei kamppailun nimiinsä lukemin 3-2.

– Tässä ei ollut mitään pidettävää; tämä ei ollut jääkiekkoa. Ymmärrän, että sinun on taisteltava ottelun loppuun saakka, mutta se on kovaa, Condorsin voittomaalin iskenyt Griffin Reinhart kertoi ottelun jälkeen Bakersfield.com:lle.