Winnipeg Jets ja Buffalo Sabres kohtasivat eilisessä prime time -ottelussa, eikä tästä draamaa puuttunut. Ensinnäkin Jets johti ottelua lukemin 3-1, kun joukkueet lähtivät toiselle erätauolle. Tästäkin huolimatta Sabres kairasi kamppailusta 4-3-voiton.

Ottelun dramaattisin hetki nähtiin niin ikään kolmannessa erässä, mutta tällä kertaa kyseessä ei ollut mikään maalintekoon liittyvä. Nimittäin Sabresin puolustaja Jake McCabe ajoi keskialueella Jetsin superjuniori Patrik Laineen täysin pystyyn, minkä vuoksi Laine jäi makaamaan jään pintaan.

Itse taklaus vaikutti täysin puhtaalta, mutta pelaajat kolauttivat tilanteessa päänsä yhteen, minkä vuoksi Laine saattoi loukata itsensä.

”Epäonnekas tilanne”

Nykyään Jetsissä kiekkoileva Drew Stafford oli taklauksen jälkeen muun kokoonpanon tavoin synkissä tunnelmissa, sillä Laine on ollut joukkueen yksi tärkeimpiä pelaajia koko kauden ensimmäisen puolikkaan ajan.

Stafford suhtautui kuitenkin tilanteeseen herrasmiesmäisesti, eikä lähtenyt tuomitsemaan ketään.

– Hän on luultavasti meidän paras pelaajamme, mutta ei ole ikinä hyvä, kun näet kaverin tuossa kunnossa jään pinnalla. Olen ollut myös itse tuossa tilanteessa, eikä se tunnu hyvälle, Stafford sanaili NHL.com:n mukaan.

– En mielelläni haluaisi kommentoida itse taklausta, sillä se ei ole mielestäni minun tehtäväni. Toivon vain, että ”Patty” on hyvässä kunnossa, sillä tuo oli epäonnekas tilanne.

Samaa mieltä oli myös Jetsin kapteenina toimiva Blake Wheeler, joka ei nähnyt taklauksessa mitään väärää.

– Taklaus oli ok. McCabe taklasi häntä huonossa paikassa, ja kuten sanoin, toivon nyt vain parasta, Wheeler kertoi NHL.com:n mukaan.