Viime yönä Philadelphia Flyersin ja Anaheim Ducksin välisessä ottelussa sattui ja tapahtui. Esimerkiksi John Gibson otti ennätykselliset 51 torjuntaa, Teemu Selänne pääsi zambonin kyytiin ja Ryan Kesler iski hattutempun.

Toimintaa oli tappeluiden osalta. Kamppailussa nähtiin nimittäin loistava hanskaus Flyersin Wayne Simmondsin ja Ducksin Kevin Bieksan välillä.

Tappelu näki päivänvalonsa aivan ottelun alussa, sillä sitä oli ehditty pelata ainoastaan noin puolitoista minuuttia. Kaksikko päätti aloittaa hanskaamisen suoraan aloituksen jälkeen, ja ilmeisesti tämän tarkoituksena oli hakea molemmille joukkueille virtaa.

Itse tappelu olikin sitten melkoista viihdettä. Bieksa nimittäin sai vedettyä Simmondsilta paidan pois heti kättelyssä, minkä jälkeen loputkin varusteet lähtivät jään pintaan hyvin nopeasti.

Kun tappelu oli ohi, ei Simmondsilla ollut yläkropassaan enää rihman kiertämää. Flyers-hyökkääjän onneksi hän oli kiinnittänyt varusteensa housuihin kunnolla, minkä vuoksi hän vältti pelikiellon.