Kiekkoraamattu eli The Hockey News listasi marraskuussa 100 parasta alle 21-vuotiasta pelaajaa. Listan laativat useat eri skoutit, mutta esimerkiksi arvostettu kiekkotoimittaja Craig Button oli myös mukana listan laatimisessa.

Tähän artikkeliin on koottu 10 parasta pelaajaa kyseisestä listauksesta.

1. Connor McDavid, Edmonton Oilers

Listan kärkisijaa ei voi pitää yllätyksenä, sillä Connor McDavid on seuraava supertähti. Hän on nuorin kapteeni NHL:ssä ja johtaa NHL:n pistepörssiä.

2. Auston Matthews, Toronto Maple Leafs

Auston Matthews iski ensimmäisessä NHL-ottelussa neljä maalia ja rikkoi samalla lukuisia ennätyksiä. Hänestä odotetaan Yhdysvaltojen seuraavaa supertähteä.

3. Aaron Ekblad, Florida Panthers

2014 vuoden paras tulokas on tällä kaudella ollut tehojen valossa vaikeuksissa. Silti Aaron Ekblad on yksi lupaavimmista puolustajista vuosikymmeniin.

4. Jack Eichel, Buffalo Sabres

McDavidin jälkeen toisena varattu Jack Eichel on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista, eikä ole pelannut otteluakaan. Silti hänen potentiaalinsa on hurja ja hänen odotetaan olevan Matthewsin ohella Yhdysvaltojen kantavia voimia tulevaisuudessa.

5. Nathan MacKinnon, Colorado Avalanche

Colorado Avalanchen hyökkääjä varattiin vuonna 2013 ensimmäisenä pelaajana. Hän on sen jälkeen todistanut kuuluvansa aivan NHL:n nuorten pelaajien eliittiin.

6. Patrik Laine, Winnipeg Jets

Patrik Laine on iskenyt tällä kaudella jo 16 maalia ja on maalipörssin toisella sijalla. Laine on suomalaisen jääkiekon kirkkain lupaus.

7. Aleksander Barkov, Florida Panthers

Aleksander Barkov on monissa listauksissa arvioitu jo NHL:n parhaimpien senttereiden joukkoon. Barkovin vaikea alkukausi on takana, sillä hän on iskenyt nyt kolmeen edelliseen otteluun kaksi maalia.

8. Jesse Puljujärvi, Edmonton Oilers

Edmonton Oilersin riveissä kiekkoileva Jesse Puljujärvi on listauksessa sijalla kahdeksan. Tällä kaudella hänen peliaikansa on vaihdellut, mutta hänet nähdään seurassa edelleen McDavidin ketjukaverina tulevaisuuden osalta.

9. Dylan Strome, Arizona Coyotes

Dylan Strome lähetettiin vielä kasvamaan korkoa junioreihin. Hänet varattiin kuitenkin numerolla kolme, heti McDavidin ja Eichelin jälkeen. Potentiaalia Stromella on, mutta nähtäväksi jää, lunastaako hän koskaan sitä täydellisesti.

10. Dylan Larkin, Detroit Red Wings

Detroit Red Wingsiä edustava Dylan Larkin pelasi viime kaudella todella hienon kauden. Hän oli lähellä jopa voittaa parhaan tulokkaan palkinnon. Larkin on Eichelin ja Matthewsin tapaan yksi Yhdysvaltojen tulevaisuuden nimistä.