Winnipeg Jets joutuu tulemaan toimeen Nashville Predatorsia vastaan ilman joukkueen luottopakkia Tobias Enströmiä. Ottelu pelataan perjantai-iltana paikallista aikaa.

Mukavasti kauden aloittanut Enström lähti Ruotsiin perhesyihin vedoten. Hyvin luisteleva yleispuolustaja on pelannut tällä sesongilla isoja minuutteja Jetsin takalinjoilla. Mies on kellottanut keskimäärin yli 22 minuuttia per ottelu.

– Tobyn on palattava kotiin yllättäen perhesyiden vuoksi. Winnipeg Jetsin organisaatio tukee häntä, ja toivomme positiivisia tuloksia ja että hän palaa mahdollisimman nopeasti. En kuitenkaan osaa sanoa, koska hän pystyy palaamaan, kommentoi päävalmentaja Paul Maurice Winnipeg Sunille.

Neljän ottelun tappioputkessa oleva Jets pelaa Predatorsia vastaan myös ilman alavartalovammasta kärsivää puolustajaa Tyler Myersia.

Jetsin hyökkäjä Kyle Connorin paluuhetki lähestyy. Tulokaslaituri kärsii ylävartalovammasta. Keskushyökkääjä Bryan Littlen kuntoutuminen on myös edennyt hyvin, vaikka paluu tositoimiin ei ole vielä hetkeen ajankohtainen.