New Jersey Devilsiin täksi kaudeksi siirtynyt Kyle Quincey on aloittanut uudessa seurassaan kohtalaisesti. Takana on nyt 17 kamppailua, joissa puolustaja on iskenyt kaksi maalia ja kerännyt tililleen yhteensä neljä tehopistettä.

Quincey on aina ollut pelaaja, jonka pitäisi olla hyökkäävä puolustaja, mutta ura on ollut viime vuosina tämän suhteen pienoisessa laskusuhdanteessa. Oma pää ei sitten taas ole Quinceyn vahvuus, josta nähtiin viime yönä hauska esimerkki.

Kanadalaispuolustaja onnistui nimittäin huitomaan kiekon omaan maaliin, kun Devils kohtasi San Jose Sharksin. Todellisuudessa puolustusosaamisella ei ollut maalin suhteen juuri osaa eikä arpaa, sillä oma maali oli kaiken kaikkiaan puhdas vahinko, mutta pirun hauska sellainen.

Maali nähtiin kolmannessa erässä, ja se siirsi Sharksin 4-0-johtoon. Quinceyn onneksi lapsus sattui siis sellaisessa tilanteessa, että se ei todellakaan ratkaissut ottelua.

NHL julkaisikin virallisella Twitter-tilillään videon Quinceyn kömmähdyksestä. Pätkän ohessa ollut teksti osui NHL:n mediatiimiltä nappiin, sillä videon alla luki vain, että ”maanantait…”.