Tappelut NHL:ssä ovat olleet viime vuosien aikana rajussa laskussa, mikä on jakanut fanien mielipiteet. Yksi vähiten tappeluita tililleen keränneitä joukkueita on Detroit Red Wings, jonka tappelutilastot ovat olleet viimeisestä 11 kaudesta 10 kertaa koko liigan alhaisimmat.

Tällä kaudella tähän on kuitenkin saatu muutos, sillä Red Wings on tapellut – ja paljon. Joukkueen tilillä on nyt viidestä ottelusta jopa viisi tappelua, mikä on mille tahansa seuralle todella suuri lukema.

Viime yönä nähtiin jopa niinkin harvinainen tilanne, että punasiipien teinisensaatio Dylan Larkin tiputti hanskassa spontaanista tilanteesta lähteneessä tappelussa.

Larkin hanskasi Nashville Predators -puolustaja Yannick Weberin kanssa. Tilannetta edelsi Weberin korkea maila, mistä Larkin ei tykännyt. Kaksikko töni hetken aikaa toisiaan, kunnes he päättivät yhtenäisestä päätöksestä johtuen tiputtaa hanskansa ja ruveta nyrkkeilemään.

Ensimmäinen tappelu ikinä

Larkin oli kaksikosta lopulta se, joka voitti tappelun. Se oli todella komea suoritus ottaen huomioon sen, että kyseessä oli Larkinin ensimmäinen tappelu – ikinä missään.

Nimittäin ainakaan Hockeyfights.com:n tiedoista ei löytynyt yhtäkään merkintää Larkinin edellisistä hanskaamisista, joten on hyvin todennäköistä, että yhdysvaltalaishyökkääjä ei ole tapellut uransa aikana kertaakaan aiemmin.