Edmonton Oilersille 7-0 hävinnyt Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä jonkinasteisessa lamassa.

Seuran GM Jarmo Kekäläinen kuitenkin uskoo parempaan huomiseen eikä ole tekemässä äkkinäisiä muutoksia pelaajistoon eikä valmennuskaartiin.

– Valmentajat ovat samat kuin viime vuonna ja he ovat saaneet joukkueen pelaamaan kurinalaisesti sekä tekemään töitä ahkerasti. Pelaajien pitää katsoa peiliin ja miettiä miten he palaisivat samalle tasolle kuin viime kaudella, Kekäläinen sanoi dispatch.com:lle.

Kekäläinen toivoo erityisesti johtajuutta pelaajilta.

– Haluamme johtajuutta pelaajilta. Johtajuus on kokopäivätyö. Sinun pitää näyttää esimerkkiä jokaisessa harjoituksessa ja pelissä. Joukkueessa ei ikinä ole liikaa tuollaisia pelaajia ja jos pystymme parantamaan tuota osa-aluetta hankkimalla pelaajan joukkueen ulkopuolelta, olemme erittäin kiinnostuneita siitä.

Mutta NHL:n ensimmäinen eurooppalais-GM antaa myös luottoa nykyisille pelaajilleen.

– Uskon yhä tähän porukkaan. He pelasivat viime kauden lopussa rekordilla 19-5-5 enkä näe syytä, miksi emme voisi toistaa sitä tällä kaudella.

Blue Jackets on tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmanneksi viimeisellä paikalla. Joukkue on voittanut viimeisetä 10 ottelustaan ainoastaan kaksi.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.