Suomikiekko.com tapasi maalivahti Kari Lehtosen, kun miehen edustama Dallas Stars vieraili Vancouver Canucksin vieraana.

Lehtonen kehui haastattelussa nousukiidossa olevan Starsin alkukautta hyväksi.

– Hyvin on pelattu ja varsinkin reissun päällä. Hyvä ryhmä meillä on koossa ja mahdollisuus voittaa joka ilta, mikä on itsellekin kiva juttu.

Täksi kaudeksi Starsin päävalmentajaksi tuli kokenut Lindy Ruff, mutta Lehtosen peliin vaihdoksella ei suurta vaikutusta ole ollut.

– Kaiken maailman uusia systeemejä kyllä on, mutta en mä niistä sen enempää tiedä, huippuvireessä oleva Lehtonen kommentoi.

Vireensä ansiosta Lehtonen on noussut Sotshi-spekulaatioissa kuumaksi nimeksi. Hän myös itse tiedostaa olevansa yksi varteenotettavista olympiavahdeista.

– Kyllä se mielessä on. Kilpailu on tosi kovaa. Ehkä ennen kauden alkua se oli vähemmän mielessä ja mulla olikin silloin varmaan pienemmät mahdollisuudet päästä mukaan. Nyt kuitenkin pelit ovat menneet hyvin ja Pekalla (Rinne) on ollut vähän loukkaantumisia ja muuta. On se tullut ihan realistiseksi tavoitteeksi. Kiinnostus on kova.

Myös Canucks-ottelussa Lehtonen oli mahti-iskussa, kun hän torjui 42 kiekkoa ja päästi vain yhden.

Stars voitti ottelun 2-1 ja Lehtonen valittiin pelin ykköstähdeksi.

Lue Lehtosen koko haastattelu täältä!