NHLSuomi.com -sivusto linjaa aina sunnuntaisin kuluneelta viikolta suurimpia onnistujia ja epäonnistujia.

Mitkä olivat viime viikon flopit?

Kuka alisuoritti? Mikä joukkue oli suurin pettymys?

TOP 5:

5. Alex Goligoski, Dallas Stars

– Starsin peräpäässä Goligoski on ollut hirmuisa pettymys. Kahdeksaan peliin tehot 0+0 ja tehotilastossa lukema -10. Ei hyvä. Ja sitä kakkaa tulee niskaan illasta toiseen, ansaitusti.

4. Niklas Kronwall, Detroit Red Wings

– Kronwall on nostettava floppien listaan hyvin, hyvin, hyvin erikoisen ja vaarallisen taklauksen vastaanoton myötä. Siinähän se kolahti sitten omaan leukaan, kun Cody McLeodin taklaus nasahti selkään. Kronwall on itse taklannut urallaan useammankin kerran aika kyseenalaisesti, nyt joutui sitten itse uhriksi. Ja lopulta aivan oma vika, kun aivotärähdys tuli. Sen verran huonosti pelattu kyseinen taklaustilanne.

3. Calgary Flames

– Hyvän alun jälkeen Flames on kokenut nyt tappioita ja ehkäpä palannut tietyllä tavalla sille tasolle, mihin joukkuetta ennustettiinkin. Pitkä ja vaikea kausi on tiedossa heille, aivan varmasti.

2. Dallas Stars

– Starsin heikomman viikon kruunasi tappio Anaheim Ducksia vastaan. Pelissä joukkue oli jo 3-1-johdossa avauserän jälkeen, mutta sitten taso romahti aivan täysin ja Ducks meni menojaan. Kauheeta puolustamista ja vieläpä rottailuja päälle. Parannettavaa on.

1. Philadelphia Flyers

– Flyers se jatkaa rämpimistään oikein kunnolla. Neljä peräkkäistä tappiota ja vain yksi voitto tälle kaudelle. Maalierokin -13. Eikä valmentajan vaihdos paljoa tuonut iloa oranssinutuille.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.