NHLSuomi.com -sivusto linjaa aina sunnuntaisin kuluneelta viikolta suurimpia onnistujia ja epäonnistujia.

Mitkä olivat sitten viikon positiivisimmat suorittajat, pelaajien ja joukkueiden osalta?

Noh, sepä tässä, TOP 5:

5. Jonas Hiller, Anaheim Ducks

– Hiller on aloittanut loistavasti kautensa Ducksin maalilla. Kolme peliä, kolme voittoa, torjuntaprosentti 95,9%. Ei huono! Mutta miten sitten pidemmässä juoksussa? Nii-i. Sepä se iso kysymys onkin.

4. Tomas Hertl, San Jose Sharks

– Vähän pitää miettiä, että viitsiikö Hertliä nostaa TOP-listalle, kun se pää ei meinaa millään pysyä pystyssä siellä kaukalossa. Alexander Edler sai turhaan pelikiellon, kun Hertl veti pää kyyryssä menemään. Sitten kopsahti jo pahemmin ”omaan leukaan”, kun nuori hyökkääjä törmäsi Ottawa Senatorsin Clarke MacArthurin kanssa. Mutta hei, positiivistakin pitää sanoa, sitähän tällä listalla käydään läpi. Niin, maaleja! Niitä se veli löi taas tauluun. Loistava alku siellä puolella.

3. Colorado Avalance

– Jos on Kai Suikkanen härmässä poppamies, niin onko Patrick Roy sitten Denverin poppamies? Melkoisella lennolla on Avalance kauden aloittanut! Nuori nippu on puskenut kovalla höyryllä vastustajaa kumoon. Mutta tiedä sitten jääkö ilot yhdelle viikolle vai saako hehkuttaa myös seuraavalla? Noh, eipäs nyt pyöritellä uhkakuvia, kovat taputukset Royn joukoille hienosta viikosta ja hienosta alkukaudesta.

2. Sidney Crosby, Pittsburgh Penguins

– Maailman paras. Muun muassa eräs Esko Seppänen saa olla nöyrin mielin tällä hetkellä, kun Sid näyttää hauista illasta toiseen. Viisi peliä, 5+4, pistepörssin kärkisija ajoissa haltuun ja dominointihan se alkoi jo ensimmäisissä peleissä. Kova kaveri.

1. San Jose Sharks

– Viisi peliä, viisi voittoa, maaleja per peli ”ainoastaan” 4,8 tahdilla. Ihan mukava alku hei! Sharksin materiaali toki on kova, sillä tekijämiehiä riittää niin maalivahti-, puolustus- kuin hyökkäysosastolla leveästi. Idän puolen suosikki on noussut heti korkealle ja mitään isompaa mahalaskua on vaikea odotella. Tuskin sellaista tulee.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.