NHLSuomi.com -sivusto linjaa aina sunnuntaisin kuluneelta viikolta suurimpia onnistujia ja epäonnistujia.

Flopit listattiin jo aiemmin, mutta mitkä olivat viikon topit?

Mikä joukkue esiintyi lupauksia herättävästi?

Kuka pelaaja oli liekeissä?

TOP 5:

5. Calgary Flames

– Odottiko joku tältä joukkueelta mitään? Tuskin. Kaksi peliä, molemmista pisteitä. Toisesta jopa voitto. Kauden alku on ollut Flamesille onnistunut.

4. Washington Capitalsin ylivoima

– 12 ylivoimakertaa, kuusi maalia. Kiekko liikkuu, miehet liikkuu ja Ovetshkin laukoo. Kyllähän Capitalsilla on käsissä palikat liigan parhaaseen ylivoimaan. Kahdessa ensimmäisessä pelissä se on ollut vaarallisen tehokas.

3. Marc-Andre Fleury, Pittsburgh Penguins

– Kaksi ottelua takana, 47 kiekkoa torjuttuna ja yksi päästettynä. Fleury on takaisin. Näin voi ainakin sanoa kahden ottelun perusteella. Olisi Penguinsin lottovoitto, jos Fleury kääntäisi nyt uransa suunnan.

2. Toronto Maple Leafs

– Maple Leafs on startannut kauden kolmella peräkkäisellä voitolla. Varsinkin miljoonalla seuraan tullut Mason Raymond tuntuu olevan oikea ryöstö Maple Leafsin toimesta. Maalivahti Jonathan Bernier on näyttänyt todella hyvältä, kun on päässyt pelaamaan. Tällä hetkellä hän on ottamassa niskalenkkiä James Reimeristä.

1. Nathan MacKinnon, Jacob Trouba, Aleksander Barkov ja muut tulokkaat

Nathan MacKinnonia katsoessa tuntuu, että hän on pelannut aina NHL:ssä. Hänen nopeutensa on jo nyt NHL:n kärkipäätä. Jacob Trouba on todella varma puolustaja ja on ollut yksi Jetsin parhaimpia pelaajia. Aleksander Barkov laittoi heti kiekon reppuun, kun pääsi NHL:ssä irti. Upea debyytti juuri 18 vuotta täyttäneeltä. Seth Jones pelaa Predatorsin paidassa enemmän pelissä kuin Shea Weber.

Upeita tulokkaita liiga täynnä.