Carolina Hurricanes on hankkinut santapaperia alempiin hyökkäysketjuihinsa Vegasista.

Seura tiedotti keskiviikkona solmineensa kuuden vuoden sopimuksen Golden Knightsia vuodesta 2017 asti edustaneen William Carrierin, 29, kanssa. Carrier tienaa sopimuksestaan 12 miljoonaa dollaria, mikä tekee laiturin vuosipalkaksi kaksi miljoonaa taalaa.

– William on fyysinen hyökkääjä, joka kamppailee kovaa kaukalon molemmissa päissä. Hän on väsymätön karvaaja, jota vastaan on hankala pelata. Olemme innoissamme siitä veteraanipreesenssitä, jota hän tuo kokoonpanoomme, Hurricanesin tuore GM Eric Tulsky kommentoi seuran tiedotteessa.

Carrier pelasi viime kaudella 39 runkosarjapeliä tehoin 6+2=8. Seitsemässä pudotuspeleissä tehotilasto karttui yhdellä maalilla.

Carolina Hurricanes

@Canes
It’s (finally) official!

The #Canes have signed forward William Carrier to a six-year contract 👊

Details » n.carhur.com/3RSraK7

LUE MYÖS: