NHL:n vapaiden pelaajien markkinat avautuivat maanantaina ryminällä.

Detroit Red Wings päätti pitää kesken viime kauden joukkueeseen liittyneen yhdysvaltalaislegenda Patrick Kanen riveissään. Osapuolet sorvasivat juuri ennen UFA-markkinoiden avautumista vuoden ja neljän miljoonan dollarin arvoisen jatksopimuksen.

– Iso vuosi edessä, Kane kommentoi jatkoaan Red Wingsissä viestipalvelu X:ssä.

Kolme Stanley Cupia Chicago Blackhawksin paidassa uransa aikana voittaneen Kanen paluu kaukaloihin lonkkaleikkauksen jälkeen kesken viime kauden oli vakuuttava. 35-vuotias hyökkääjätaituri iski 50 runkosarjapelissä tehot 20+27=47.

Kane on edustanut NHL:ssä Blackhawksin ja Red Wingsin lisäksi New York Rangersiä.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
THE SHOW GOES ON IN HOCKEYTOWN!

The #RedWings have signed Patrick Kane to a one-year contract extension.

LUE MYÖS: