NHL:ssä 16 kautta pelannut maalitykki Max Pacioretty on näillä näkymin lopettamassa pelaajauransa tähän kauteen.

TVA Sportsin toimittaja Tony Marinaro uskoo Paciorettyn ripustavan luistimet naulaan ja jatkavan kiekkouraansa valmennuspuolella.

– En tiedä onko tätä ilmoitettu vielä julkisesti, mutta uskon Paciorettyn lopettavan pelaajauransa. Viime viikolla jo minulle kuiskittiin, ettei olisi yllättävää jos Pacioretty jäisi eläkkeelle ja aloittaisi valmennustehtävät Michiganissa, Marinaro kertoo.

Michiganin yliopistosta ammattilaiseksi ponnistanut Pacioretty on kärsinyt viime vuosina pahoista loukkaantumisista, jotka ovat pitäneet hänet sivussa kaukaloista useaan otteeseen. Yhdysvaltalainen viiden lapsen isä pelasi päättyneellä kaudella Washington Capitalsin riveissä 47 runkosarjaottelua tehopistein 4+19=23.

Pacioretty on edustanut urallaan Capitalsin lisäksi Montreal Canadiensia, Vegas Golden Knightsia ja Carolina Hurricanesia. Huimasta rannelaukauksesta tunnettu hyökkääjä on tahkonnut NHL:ssä yhteensä 902 ottelua tehden niissä 330 maalia ja 338 syöttöpistettä.

LUE MYÖS: