Carolina Hurricanes joutuu suurella todennäköisyydellä luopumaan siirtotakarajan tähtivahvistuksestaan Jake Guentzelistä, väittää NHL:n sisäpiiritoimittaja David Pagnotta.

Toimittajan mukaan Guentzelin leiri haluaa testata 1. heinäkuuta käynnistyvät vapaat markkinat. Paluu Hurricanesiin ei silti ole täysin poissa laskuista.

– Guentzel ei sulje kokonaan ovea paluulle Carolinaan, mutta hän ei näyttäisi olevan valmis sitoutumaan pitkään sopimukseen ainakaan vielä, Pagnotta kertoo.

– Sain viikonloppuna usealta taholta vahvistuksen siitä, että osapuolet ovat käyneet neuvotteluja ja että ”hän todennäköisesti testauttaa vapaat markkinat”. Guentzel on ansainnut mahdollisuuden katsoa läpi kaikki vaihtoehdot ennen pitkän sopimuksen solmimista, Pagnotta jatkaa ja uskoo hyökkääjän ykköstavoitteena olevan paluun vanhaan seuraansa Pittsburgh Penguinsiin.

– Hän haluaa ensin nähdä, miltä Penguinsin tilanne näyttää pidemmällä tähtäimellä, toimittaja jatkaa.

Guentzelillä on allaan uransa toiseksi tehokkain ja pistekeskiarvolla mitattuna tehokkain NHL-kausi. 29-vuotias amerikkalaistähti pelasi Penguinsin ja Hurricanesin nutuissa yhteensä 67 runkosarjapeliä tehoin 30+47=77.

LUE MYÖS: