NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa parhaillaan pelaavan Dallas Starsin loukkaantuneen puolustaja Chris Tanevin terveydentilasta on tipahtanut synkkiä uutisia.

Sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli kertoo, että Edmonton Oilersia vastaan pelatussa neljännessä konferenssifinaalissa Evander Kanen laukauksen blokannut ja pelin kesken jättänyt Tanev on nähty hallin käytävällä kipsi oikeassa jalassaan.

Tanevin menetys loppukaudeksi olisi Starsille kammottava takaisku. Valmiiksi kapealla materiaalilla operoivasta Stars-pakistosta puuttuu toinenkin oman pään isäntä, kun Jani Hakanpää on ollut sivussa tositoimista jo useamman kuukauden ajan.

Stars hankki Tanevin Calgary Flamesistä NHL:n siirtotakarajalla.

Voit katsoa Tanevin loukkaantumiseen johtaneen tilanteen alta löytyvältä videolta tai täältä.

Sportsnet

@Sportsnet
Chris Tanev has gone to the Stars dressing room after blocking a shot.

LUE MYÖS: