Ottawa Senatorsin kapteeni Brady Tkachuk saattaa olla yksi kesän nimekkäimmistä pelaajakaupan kohteeksi joutuvista tähdistä NHL:ssä.

St. Louis Bluesin sisäpiiritoimittaja Jeremy Rutherfordin mukaan surkean kauden pelannut ja odotuksista pahasti jäänyt Senators olisi valmis ravisuttamaan kokoonpanoaan jopa kauppaamalla suurimman tähtensä toisaalle.

Jo viime vuoden puolella mediassa huhuttiin Bluesin iskeneen silmänsä Tkachukiin. Hyökkääjän isä Keith Tkachuk on Bluesin suurimpia seuraikoneja. Rutherfordin mukaan huhuilla voi hyvinkin olla todellisuuspohjaa.

– Mennäkseni viime vuoteen, Spittin’ Chiclets kuuli jo tuolloin Tkachukin olevan vapaana (kauppaa varten). Uskon todella, että hän on oikeasti saatavilla, Rutherford kommentoi ESPN:lle.

– Ilmeisesti Blues on osoittanut jonkinlaista kiinnostusta. Hän on juuri siinä ikäikkunassa, josta Blues hakee uusia pelaajia. Hän toisi joukkueeseen intohimoa, joka joukkueesta on puuttunut useimpia iltoina.

– Lisäksi Blues on tilanteessa, jossa he etsivät pelaajia, jotka voivat auttaa joukkuetta välittömästi. Uskoakseni he etsivät lisää hyökkäysvoimaa ja pelaajia, jotka voisivat auttaa heidät takaisin pudotuspeleihin välittömästi, Rutherford niputtaa.

Tkachukin, 24, nykyinen sopimus jatkuu aina kesään 2028 asti. Pisteahne agitaattori tienaa nykysopimuksestaan 8,2 miljoonaa dollaria kaudessa.

LUE MYÖS: