Dallas Stars ja Edmonton Oilers avasivat NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjan varsinaisella trillerillä.

Ottelun avausmaalia saatiin odotella toisen erän ensimmäisellä minuutilla asti, jolloin Leon Draisaitl vei vieraat johtoon. Zach Hyman lisäsi vieraiden johdon 2-0:aan reilut kolme minuuttia myöhemmin.

Tämän jälkeen esiin astui kotijoukkueen konkarisentteri Tyler Seguin, joka toi kahdella maalillaan Starsin tasoihin ja vei pelin jatkoerään.

Ratkaisu nähtiin lopulta vasta toisen jatkoerän alussa, kun Oilersin megatähti Connor McDavid sivalsi ratkaisun ja takasi joukkueelleen avausvoiton lukemin 3-2, kun toista jatkoerää oltiin ehditty pelata ainoastaan 32 sekuntia.

Stars pelasi ottelussa ilman loukkaantunutta ykkössentteriään Roope Hintziä.

Katso McDavidin ratkaisuosuma alta löytyvältä videolta tai täältä.