NHL-komissaari Gary Bettman piti yhteisen lehdistötilaisuuden Arizona Coyotesista luopuvan Alex Meruelon kanssa. Monen vaikean vuoden jälkeen Coyotes on siirtymässä ensi kaudeksi Salt Lake Cityyn.

Lehdistötilaisuus oli varsin mielenkiintoinen. Useaan otteeseen Bettman keskeytti Meruelon tai hiljensi tämän hienovaraisilla eleillä ja vastasi sitten tämän puolesta itse.

Muutamaan kertaan Meruelo pääsi itse puhumaan. Häneltä kysyttiin muun muassa, miksi hän ei ole esiintynyt julkisesti viimeisen vuoden aikana ollenkaan.

– Koska en pidä mediasta, Meruelo töksäytti.

– Omistan kaksi TV-asemaa Los Angelesissa ja viisi radioasemaa, ja en ole koskaan ollut radiossa tai TV:ssä. Minä välttelen mediaa useastakin syystä.

Bettman tarttui nopeasti puheeseen ja pehmitteli jälleen Meruelon sanoja.

– Antakaas, kun käännän tuota teille hieman. Ajattelen niin, että hän ei tykkää olla julkinen henkilö. Ei niin, että hän ei pitäisi mediasta, koska niin kuin hän itsekin sanoo, hän omistaa medioita. Jotkut ihmiset eivät tykkää olla julkisuudessa. Hän ei olisi ensimmäinen urheiluseuran omistaja, joka tuntee niin, Bettman paikkaili.

Meruelolta kysyttiin myös Arizonan maksamattomista laskuista, ja olivatko ne syynä seuran muuttoon.

– En ole tietoinen maksamattomista laskuista, Meruelo sanoi.