Toronto Maple Leafs on passittanut koko käynnissä olevan kauden pelaamatta olleen maalivahti Matt Murrayn farmiliiga AHL:ään.

Murrayn kohdalla kyseessä on korkeintaan viikon kestävä komennus, jonka aikana maalivahdin odotetaan saavan pelituntumaa farmiseura Toronto Marliesin riveissä ennen mahdollista kutsua takaisin NHL:ään pudotuspelien alkaessa, jolloin palkkakatto ei enää ole voimassa.

Urallaan kaksi Stanley Cupin mestaruutta Pittsburgh Penguinsin riveissä voittanut Murray kävi viime kesänä lonkkaleikkauksessa, josta kuntoutuminen on kestänyt pidempään kuin alkuperäinen 6-8 kuukauden toipumisennuste antoi odottaa.

Leafsin ykkösvahdiksi toissa kesänä hankitun Murrayn aikakausi Kanadassa on sujunut kaikkea muuta kuin suunnitelmien mukaisesti. Mies pelasi viime kaudella ainoastaan 26 ottelua (3,01 ja 90,3%).

Murray kuittaa tähän kauteen päättyvästä sopimuksestaan 6,25 miljoonaa dollaria kaudessa. Tästä Leafsin kontolle jää 4,6 miljoonaa taalaa.

LUE MYÖS: